avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Lucrez in strainatate de aproximativ 3 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Lucrez in strainatate de aproximativ 3 ani,anul trecut ...

Buna ziua,

Lucrez in strainatate de aproximativ 3 ani,anul trecut am primit o citatie pe numele meu precum ca sa emis un dosar penal care a fost deschis in anul 2023,dar din motive financiare nu am avut posibilitatea sa ma prezint.Astazi am fost sunat de catre un ofiter si mi-a cerut sa-i dovedesc si sa ii trimit pe adresa de email al sectiei de politie Giugiu contractul de munca.Are dreptul sa imi ceara acest lucru?
Cum ar trebui sa procedez in continuare?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:14, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Organul de cercerare penala are dreptul sa ceara orice act/document, prin care sa dovediti ca nu din rea credinta nu v-ati prezentat la audieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca la politie mi sa cerut contractul de munca in ... Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Buna seara daca la politie mi sa cerut contractul de munca in strainatate pe care mi lau cerut pe email pentru un dosar penal sar putea sa fie de bine? Adica ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la audiere, motivare și posibile consecințe Jynx Jynx Am primit o citatie \"Dl... domiciliat... este chemat la D.I.I.C.O.T. din Bucuresti... pentru data de 18 august 2017 ora 15:30, in calitate de suspect, in ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere ?! francisca_maria francisca_maria Buna ziua, intr-o seara pe la ora 21 suna la usa parintilor mei un politist foarte nervos si suparat ca \"vin pe timpul meu si cu masina mea si sunt ... (vezi toată discuția)