avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineața, Daca am un salariat caruia nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineața, Daca am un salariat caruia nu am apucat sa ii ...

Buna dimineața,
Daca am un salariat caruia nu am apucat sa ii comunic decizia de sancționare disciplinara deoarece s-a aflat in concediu medical si inca se afla in concediu medical cum procedez?
Sanctiunea consta in reducerea salariului de baza pe o luna(luna următoare), insa acesta se afla in concediu medical si jumătate din luna următoare si probabil pana la sfârșitul lunii.
Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 30 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I-o comunicati la revenirea din concediu sau o trimiteti prin scrisoare recomandata, la domiciliul sau resedinta comunicata de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul refuza sa semneze sanctiunea??!! ilincapopa72 ilincapopa72 Buna ziua,am o intrebare in legatura cu o sanctiune disciplinara. Spuneti.mi va rog daca angajata refuza sa semneze sanctiunea disciplinara(10% din salar ... (vezi toată discuția)
Sactiune disciplinara pascariuionel08 pascariuionel08 Buna ziua! as vrea sa stiu cind sanctiunea disciplinara isi face efect: din momentul in care se aplica ?'sau din momentul din care iei la cunostinta de faptul ... (vezi toată discuția)
Decizie necomunicata Elena Elena Elena Elena angajatului i s-a facut cercetare disciplinara, nu s-a prezentat la convocare, astfel s-a emis decizia de sanctionare. nu a venit la serviciu sa ii putem da ... (vezi toată discuția)