avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... informatii extras carte funciara imobile cumparate de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

informatii extras carte funciara imobile cumparate de celalalt sot

Buna seara!
Avand in vedere ca am suspiciuni ca celalalt sot a cumparat mai multe imobile fara sa imi spuna (imobilele fiind cumparate in timpul casniciei sunt bunuri comune), cum pot sa aflu care ar fi aceste bunuri.? Am vazut ca exista o cerere tip pt informare la ANCPI, numai ca acolo trebuie sa mentionezi exact despre ce imobil este vorba , iar eu nu stiu ce imobile a cumparat. Precizez ca suntem inca casatoriti!
Cel mai recent răspuns: NatasaTafaina , utilizator 18:49, 30 Ianuarie 2025
O sansa ar fi sa va interesati la Primarie pe ce plateste impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla informatii in legatura cu imobilele unei persoane care a decedat? Luca90 Luca90 Buna ziua, vreau sa va rog sa ma ajutati in legatura cu o informatie. In urma cu 3 ani a decedat unul dintre parinti, si a ramas fiul lor major precum si ... (vezi toată discuția)
Imobil bun propriu - bun comun dupa casatorie? kenshy kenshy Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Din ce stiu si din ce am citit, nici un bun propriu nu devine bun comun dupa casatorie, prin urmare nici un imbil de ... (vezi toată discuția)
Partaj divort ovidiu1831 ovidiu1831 avem mai multe imobile cumparate,achitate integral dar nu sunt trecute pe nume,nu avem niciun precontract sau contract cu vanzatorul,totul s-a facut pe ... (vezi toată discuția)