avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... De la 1 ianuarie 2025 un PFA este obligat sa taie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

De la 1 ianuarie 2025 un PFA este obligat sa taie facturi pentru persoanele fizice?

De la 1 ianuarie 2025 un PFA este obligat sa taie facturi pentru toate persoanele fizice sau numai este obligatoriu ca toate facturile taiate catre persoane fizice sa fie transmise in SPV?
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sunt furnizor pe emag marketplace și am primit o factura AdrianaPopteanu79 AdrianaPopteanu79 Bună ziua, Sunt furnizor pe eMAG Marketplace și am primit o autofactură emisă de eMAG în numele firmei mele. Problema este că această autofactură nu ... (vezi toată discuția)
Despre pfa in sistem real ramadri ramadri Despre PFA in sistem real De curand eram PFA la norma de venit, de la anul ma vad nevoit sa trec la sistem real. Cum la norma de venit, nu exista conceptul ... (vezi toată discuția)