avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp se elibereaza hotararea judecatoreasca in ...
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp se elibereaza hotararea judecatoreasca in cazul unui ...

In cat timp se elibereaza hotararea judecatoreasca in cazul unui proces de contestatie la executare terminat in iulie 2024 ?
Cand ii vine randul, efectiv. Depinde de cat e de incarcat completul in cauzaa, instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari mariam7777 mariam7777 buna ziua am fost in judecata cu asociatia de locatari,am primit definitiva acum 3 zile in care ma instiinteaza ca am pierdut procesul si am de platit o suma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri ... skanda skanda Buna ziua ! Va rog sa mă ajutați si pe mine cu cateva raspunsuri . Am facut o contestatie de anuare a PV in care mi-a fost suspendat permisul pe 30 ... (vezi toată discuția)
Avocatul care s-a ocupat de caz pare ca nu isi mai face treaba gabriela.89 gabriela.89 Buna ziua, Acum un si jumatate am fost concediata fara motiv intemeiat. Prin urmare am decis sa dau in judecata angajatorul. Am castigat procesul anul ... (vezi toată discuția)