avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Am un salariat cu dubla cetatenie,romana si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Am un salariat cu dubla cetatenie,romana si maghiara,care ...

Buna ziua.Am un salariat cu dubla cetatenie,romana si maghiara,care ma roaga sa ii desfac contractul de munca de pe cnp-cetatean roman- si sa il reangajez pe cnp ca cetatean maghiar.Ar avea vreo implicatie pentru mine ca angajator? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 31 Ianuarie 2025
Nu se poate face angajarea cum vrea el. ... daca il angajati ca cetatean maghiar ii trebuie un NIF - pentru contributii - si nu-l poate obtine din cauza CNP-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean strain office.carmen office.carmen In ce conditii poate o firma sa angajeze un cetatean care are domiciliul in Ungaria? Nu are CNP si actul de identitate este eliberat de autoritatile ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa procedez cu angajat, cetatean maghiar, angajat dar ... veronicam veronicam Cum pot sa procedez cu angajat, cetatean maghiar, angajat dar care nu a prezentat certificatul Certificatul de inregistrare emis de I.G.I. reprezentând ... (vezi toată discuția)
Contributii salariale pt cetatenii straini amya1808 amya1808 Societatea noastra va angaja un cetatean strain, care isi va mentine domiciliul in strainatate (UE) si nu isi va stabili resedinta in Romania. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)