avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ! Am un dosar pe rol ca Curtea de Apel ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ! Am un dosar pe rol ca Curtea de Apel București ...

Bună ziua !
Am un dosar pe rol ca Curtea de Apel București a cărui judecata a fost suspendata pina la emiterea unei hotărâri a ICCj referitoare la excepția de neconstituționalitate.
Pe 19 ian .ac s a pronunțat ICCj și a admis aceasta excepție.
Întrebare este dacă eu mai trebuie sa fac ceva interventii scrise la Curtea de Apel București sau aștept hotarirea Curții de Apel referitoare la cauza care a suspendat pronunțarea pina cind ICCj se va pronunța?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian1953 , utilizator 09:47, 4 Februarie 2025
Asteptati citatie de repunere pe rol de la CAB.
Mulțumesc mult d na avocat !
O zi minunata!

Madalina Pascu a scris:

Asteptati citatie de repunere pe rol de la CAB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! am un dosar pe rol la curtea de apel bucurești ... Adrian1953 Adrian1953 Bună seara ! Am un dosar pe rol la Curtea de Apel București a cărui judecata a fost suspendata pina la emiterea unei de decizii de neconstationalitate ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces civil bună ziua!va rog daca ma puteti ajuta ... danalida danalida Cerere suspendare facultativa a procesului civil art 413 alin 1),pct.1 Ncpc Bună ziua!Va rog daca ma puteti ajuta cu un răspuns. Am ... (vezi toată discuția)