avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! În legătură cu legea pensiilor 360, va ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! În legătură cu legea pensiilor 360, va rog sa ...

Bună ziua!
În legătură cu legea pensiilor 360, va rog sa mi spuneți dacă cei 5 ani de facultate, cursuri de zi, diploma licenta fac parte din cei 35 de ani total contributivi. Eu sunt născută în 1971, lucrez și am 12 ani CS + 9 ani CD, restul CN. În decembrie 2025 fac 30 de munca, zi pe zi.
Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:10, 2 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cursurile universitare de zi sunt stagiu asimilat si vor intra doar in calculul pensiei de l;imita de varsta.
Nu intra in stagiul complet/minim contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, in ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez ... Adinavas Adinavas Buna seara, In ianuarie 2025 implinesc 58 ani, in mai 2025 completez stagiul de cotizare contributiv maxim de 35 de ani si mai am 4 ani si 1/2 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ... MIA1969 MIA1969 buna ziua facultatea absolvita la zi se ia in calcul la vechime ,daca este efectuata in timpul in care am si lucrat multumesc! (vezi toată discuția)
Varsta pensionare braduradu braduradu Buna ziua! Sunt nascut in decembrie 1964, lucrez din 1983 pana in prezent, din care 12 ani efectuati in grupa 2 iar restul in grupa 1. In acest timp mi-am ... (vezi toată discuția)