avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, fratele meu executa o pedeapsa de 2 ani in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, fratele meu executa o pedeapsa de 2 ani in regim semi ...

Buna ziua, fratele meu executa o pedeapsa de 2 ani in regim semi deschis. De cand este acolo este terorizat psihic si fizic de catre alti detinuti. Ne cere bani in fiecare zi sa trimitem unor indivizi pentru a fi lasat in pace. In cazul in care nu punem este batut si umilit de detinuti. Penitenciarul a fost deja anuntat , transferat pe mai multe sectii dar situatia continuua. Am cerut si transferul catre alt penitenciar care a fost aprobat acum doua saptamani dar inca nu l au mutat. Cui sa ne adresam si ce putem face noi familia sa il scoatem din situatia in care se afla. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ! prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de diicot, ... DFkkk DFkkk Buna ! Prietenul meu a fost percheziționat la domiciliu de DIICOT, pt trafic de droguri. Nu i-au gasit nimic in casa, doar o jumatate de tigara ... (vezi toată discuția)
Contestatie carmenalecu carmenalecu Daca cineva care executa acum o pedeapsa de 1 an si 15 zile pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuz probe biologice, a primit dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)