avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În cazul PFA, indemnizația de creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În cazul PFA, indemnizația de creștere copil se ...

Bună ziua!
În cazul PFA, indemnizația de creștere copil se calculează pe baza venitului înainte sau după scăderea CAS, CASS și a impozitului pe venit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 3 Februarie 2025
Se calculează pe baza venitului după scăderea CAS, CASS și a impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - in urma pfa Claus1500 Claus1500 Buna ziua, - venitul net pe PFA pentru indemnizatia de crestere copil cum se calculeaza? - Din venitul brut se scade doar impozitul pe profit de 16% - si ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru pfa phantomini phantomini Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA si vreau sa stiu in ce fel venitul estimat si plata cotizatiei CASS poate influenta indemnizatia de ingrijire a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)