avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Are cineva idee, unde pot găsi anunțuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Are cineva idee, unde pot găsi anunțuri privind ...

Bună ziua!
Are cineva idee, unde pot găsi anunțuri privind concesionarea iazurilor părăsite?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:54, 3 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cine să le concesioneze, dacă sunt părăsite? Trebuie să aflați cine e proprietarul. Și pot fi: Apele Române, îmbunătățirile funciare, CJ, primăriile, etc dacă se găseau astfel de informații, nu mai întrebați dvs aici
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator
Ar randa concesionarea unui iaz/baltă in vederea amenajării si exploatării ca pescuit sportiv? Nu am prea multe cunoștințe despre asta dar m-ar tenta

adriandimitriu a scris:

Cine să le concesioneze, dacă sunt părăsite? Trebuie să aflați cine e proprietarul. Și pot fi: Apele Române, îmbunătățirile funciare, CJ, primăriile, etc dacă se găseau astfel de informații, nu mai întrebați dvs aici

Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
Iulian998, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
acest forum este pentru raspunsuri legale. pentru sfaturi de business ar trebui sa va adresati in alta parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda monica_ofice monica_ofice conform art.1 aliniat.2 din Lg.16/1994-modificata in 2008 , nu se enumera terenurile ocupate cu pasuni permanente sau fanetepentru a fi arendate .Nu sunt si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovidiuVel ovidiuVel buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am ... (vezi toată discuția)
Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)