avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua ! După primirea citatiei ede repunere pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua ! După primirea citatiei ede repunere pe rol la Curtea ...

Bună ziua ! După primirea citatiei ede repunere pe rol la Curtea de Apel București întru cit initial am cerut judecarea în lipsa mai trebuie sa fac alt demers întru cit nu mai doresc sa adaug nimic !
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! am un dosar pe rol ca curtea de apel bucurești ... Adrian1953 Adrian1953 Bună ziua ! Am un dosar pe rol ca Curtea de Apel București a cărui judecata a fost suspendata pina la emiterea unei hotărâri a ICCj referitoare la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cauza - la apel drragosd drragosd Buna ziua , in urma unei contastatii la executare, castigata in prima instanta, unul dintre parati a facut apel( la tribunal). la apel nu s-a prezentat nici ... (vezi toată discuția)
Recurs: instanța competentã, numãrul de dosar stoica ioana-gina stoica ioana-gina Buna ziua, Sunt parte intr-un proces, in care apelul s-a terminat cu suspendare( decedand reclamantul). Este posibil ca mostenitorii sa faca recurs. ... (vezi toată discuția)