avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! fratele meu in vârstă de 27 ani are HIV ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! fratele meu in vârstă de 27 ani are HIV este încadrat ...

Bună seara! fratele meu in vârstă de 27 ani are HIV este încadrat cu handicap gradul grav fara însoțitor acum a fost diagnosticat și cu schizofrenie paranoidă starea lui de sănătate nu este una buna are nevoie de cineva sal îngrijească să-i administreze medicamentele pentru că din cauza schizofreniei are niste fixuri sa nu ia medicația,întreb..oare la comisie o săi de-a însoțitor lund în calcul și schizofrenia paranoidă
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:24, 5 Februarie 2025
Avan asociata inca o afectiune, poate insemna o sansa sa-i schimbe gradul de incadrare, dar nu poate fi o garantie.
Sunt multe criterii care sunt analizate la reevaluare, daca merge singur pe picioarele lui, daca stie sa numere banii si sa faca singur cumparaturi.......
Nu poate ghici nimeni ce va decide COMISIA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma puteȚi ajuta ,va rog cu urmatoarea situatie.mama ... LAURA 84 LAURA 84 Bună ziua! MA PUTEȚI AJUTA ,VA ROG CU URMATOAREA SITUATIE.Mama mea a fost internata la Spitalul de psihiatrie Jebel, Timiș. IN CADRUL SPITALULUI I-A FoST ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Se poate obține certificat de handicap permanent pentru schizofrenie paranoida grad accentuat? bodisin bodisin Buna seara ,intreb si eu pe cineva din comunitate ,cunoscator care sunt afectiunile pentru care se acorda certificat de handicap permanent .Persoana are ... (vezi toată discuția)