avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... “Amână pronunțarea prin punerea soluţiei la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

“Amână pronunțarea prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei“

Bună ziua !

Am o situație puțin mai ciudată să zic așa.. Am făcut contestație pentru deblocarea contului bancar. Într-un final și partea vătămată a devenit de-acord pentru acest lucru ca să își primească daunele morale printr-o proprire lunară, însă, îmi tot amâna pronunțarea pe motivul următor: “ Amână pronunţarea în cauză la data de X. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, X.”

Ideea este ca astăzi este a 3-a oară când îmi amână pronunțarea pe acest motiv.. Aveți idee cumva de ce tocmai de 3 ori pe același motiv, fără a se executa pronunțarea ?
Ultima modificare: Joi, 6 Februarie 2025
vladutstavar, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:14, 7 Februarie 2025
datorita volumului mare de dosare instanta are nevoie de mai mult timp pentru a pronunta o hotarare. poate fi amanata si de 10 ori, nu are relevanta numarul. veti vedea pe portal solutia si apoi veti primi hotararea acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronu tare clyde2010 clyde2010 Ce inseamna \"Amână pronunţarea la data de 08.04.2020. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Explicatie anita68 anita68 ce inseamna - Amânare ulterioară a pronunţării ?! (vezi toată discuția)