avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Acum o lună am fost hartuita, agresată ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Acum o lună am fost hartuita, agresată și lovită ...

Bună seara. Acum o lună am fost hartuita, agresată și lovită de o persoană necunoscută. Am făcut plangere la poliție. Răspunsul poliției a fost că a identificat acea persoană și au sanctionat-o conf Legii 61/1991. Când am cerut poliției să îmi spună numele persoanei, sancțiunea pe care a primit-o, precum și motivul pt care am fost agresată, mi-au răspuns că în conf cu Regulamentul general UE privind Protecția datelor privind protecția datelor persoanelor fizice-drept fundamental, nu pot să îmi răspundă la solicitare. Este normal în țara asta ca agresorii să aibă drepturi și victimile nu? Vă mulțumesc pt un eventual răspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:44, 7 Februarie 2025
Bună seara.
Este normal în țara asta ca agresorii să aibă drepturi și victimile nu?

Au si victimele drepturi. Daca ati fost lovita trebuia deschis dosar penal, nu aplicata sanctiune contraventionala.
Dar, cine este persoana agresoare? Este o persoana necunoscuta dvs sau o persoana cunoscuta dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie Matheistvan Matheistvan Buna seara. Pot sa solicit ordin de protectie din cauza unor evenimente (amenintari verbale cu moartea si cu incendiere, amenintare fizica - atac si bataie cu ... (vezi toată discuția)
Re:intrebare referitor la o declaratie mincinoasa:answer bogdannecro bogdannecro buna ziua.numele meu e bogdan, am 21 de ani, si am si eu o mare problema...defapt nelamurire.in urma cu aprox.2 luni in urma, eram la o petrecere.se intampla ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare xuser xuser Am si eu o intrebare: Daca o fata este hartuita/agresata pe strada de catre niste persoane aflate sub influenta abaturiilor alcoolice, patrula de politie , ... (vezi toată discuția)