avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea împreună cu doua nepoate ( de frate) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea împreună cu doua nepoate ( de frate) deține dreptul ...

Sora mea împreună cu doua nepoate ( de frate) deține dreptul de concesiune al unui loc de veci care a aparținut părinților. As dori sa aflu cum pot beneficia de acest loc pentru că de ceva timp plătesc taxa de întreținere, și intenționez să fac câteva lucrări de reparații.Mentionez că una dintre nepoate este plecata din tara și nu ținem legătura cu ea si ca urmare a acestei fapt nu cred că se poate sa mi se transmită dreptul de concesiune.

Alte discuții în legătură

Neplata taxei de concesionare loc de veci de catre toti mostenitorii CraciunFischer CraciunFischer Detin 1/5 dintr-un loc de veci in cimitirul Ghencea civil. Ceilalti mostenitori ai locului, respectiv fratii mei, sunt toti decedati. Sunt singura care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. Împreună cu sora mea deținem un loc de veci. acum ... Aditzoo Aditzoo Buna ziua. Împreună cu sora mea deținem un loc de veci. Acum două luni sora mea a decedat. Acum trebuie schimbat actul de concesiune. Sora mea , care era ... (vezi toată discuția)
Taxa concesiune loc de veci morenamaria morenamaria buna seara.va rog ajutati-ma incotro sa ma indrept si de ce acte am nevoie in situatia urmatoare: in Cluj-Napoca (de unde am plecat ) exista in Cimitirul ... (vezi toată discuția)