avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare asistent medical comunitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare asistent medical comunitar

Din luna iulie 2009, asistentii medicali comunitari au fost preluati prin protocol de la Spitalele judetene de catre Primarii. Cum este corect , sa se incheie un act aditional la contractul de munca pe care il au incheiat cu Spitalul sau primaria sa incheie un alt contract de munca. In Decizia Spitalului prin care se transfera asistentul comunitar la primarie se specifica, ca primaria va incheia act aditional la contractul de munca. Este corect asa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: begonia , utilizator 13:21, 12 Februarie 2010
Noi am incetat contractul asistentelor iar primaria a incheiat contracte noi. Asa este si normal pentru ca nu prea vad cum ar putea primaria sa faca act aditional la un contract la care nu este parte................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul poate modifica data de salariu printr-un act adiþional la cim fãrã avea un temei legal în acest sens? NELYLAZAR78 NELYLAZAR78 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca angajatorul poate modifica data de salariu, printr-un act aditional la CIM, fara a avea un temei legal in acest sens, si ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa reintegrare ileanasimona ileanasimona Buna ziua., rog ajutor pentru urmatoarea situatie In urma unei contestatii a salariatului, Tribunalul a dispus reintegrarea acestuia pe postul detinut ... (vezi toată discuția)
Despre carnetul de munca robert_brates robert_brates Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare referitor la obtinerea carnetului de munca. Poate fi impropriu spus, dar aceasta este situatia mea la momentul ... (vezi toată discuția)