avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara , as dori niște informații referitoare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara , as dori niște informații referitoare la strămutarea ...

Buna seara , as dori niște informații referitoare la strămutarea dosarului din județul Dolj în județul Timiș, cum ar trebui procedat și pe ce criterii accepta strămutarea dosarului. Mulțumesc frumos

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:50, 7 Februarie 2025
Aveți motivele de strămutare în Codul de Procedura Civila la art 141.Chiar în ipoteza puțin.plauzibila ca se admite dosarul este strămutat la o instanta egala în grad dar în nici un caz unde va doriți dvs.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă sunteți tinta unei companii de presa,în dușmănie cu persoane influente pe plan local politicieni,magistrați etc.Toate aceste aspecte ar trebui dovedite pt s putea fi admisa o cerere de strămutare.Pe păreri subiective , mi se pare mie ca judecătorul m a privit stamb"sau ca nu mi a încuviințat proba x nu o sa fie admisa cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare pentru banuiala legitima sxamo39_p sxamo39_p Buna ziua, stiu ca acest subiect a mai fost discutat pe forum insa nu am gasit un caz care sa corespunda cu speta mea. Despre ce este vorba : In 2005 ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare gaby83 gaby83 Buna ziua, va rog mult sa-mi dati un sfat referitor la stramutarea dosarelor civile la o alta instanta egala in grad la alta Curte de Apel daca la Curtea de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala costinpop costinpop In 7 oct 2010 sotia mea a introdus cerere de divort si a plecat de acasa la sora ei in lipsa mea, a luat si copilul minor – 3 ani - iar dupa 11 zile a ... (vezi toată discuția)