Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Pauladi 
	    	Utilizator

Pauladi 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Sonia Herman	                   

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023:
1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)
	                    Sonia Herman	                   

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023:
1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)

Fercu Ana	                   

Bună seara. Vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat în instanță cu o sentință civilă definitivă  ,legal poate fii anulată de o lege nouă, ... (vezi toată discuția)
	                    Fercu Ana	                   

Bună seara. Vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat în instanță cu o sentință civilă definitivă  ,legal poate fii anulată de o lege nouă, ... (vezi toată discuția)

lupmarcel	                   

Bună ziua! Referitor la decizia de pensionare
Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate, din care rezultă că la stagiu total de cotizare  nu ... (vezi toată discuția)
	                    lupmarcel	                   

Bună ziua! Referitor la decizia de pensionare
Am primit decizia privind acordarea pensiei anticipate, din care rezultă că la stagiu total de cotizare  nu ... (vezi toată discuția)