avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt asistent personal al tatălui meu, angajat al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt asistent personal al tatălui meu, angajat al primăriei. ...

Sunt asistent personal al tatălui meu, angajat al primăriei. Mama mea, are un comportament abuziv fata de el. Ce pot face eu in legătura cu aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Sophia Maria , utilizator 19:02, 9 Februarie 2025
Apelați la organele de poliție, și cereți emiterea unui ordin de protecție împotriva mamei agresoare.

Dapix a scris:

Apelați la organele de poliție, și cereți emiterea unui ordin de protecție împotriva mamei agresoare.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut disperat solutii missie missie Povestea aceasta este atat de intens emotionala incat nu ma astept ca multa lume sa o inteleaga.Este vorba despre o familie, familia mea, in care mama este ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie, ajutor.... Caesar08 Caesar08 Buna seara, am 18 ani impliniti, elev, inca 1 an de scoala parinte abuziv, mare amator de bautura, cateodata si batai... ce drepturi am eu? de plecat ... (vezi toată discuția)
Probleme grave in casnicie Simi_sims Simi_sims Buna seara, va rog sa ma sprijiniti cu niste sfaturi in urmatoarea problema. mama mea este abuzata psihic ( injurata , facuta in toate felurile si chiar ... (vezi toată discuția)