Buna ziua.
Am cumparat in urma cu doi ani un apartament la et3 direct de la dezvoltator.Blocul are cite un ap pe etaj.
Ulterior dezvoltatorul nu a mai vrut sa vinda restul de trei apartamente,cazind muncitorii care lucreaza ptr el in ele.Acesti muncitori pe linga faptul ca fac o mizerie de nedescris pe casa scarii,sunt si extrem de galagiosi indiferent de ora muzica foarte tare,injuraturi,beții etc.M-am trezit cu ei beti si la usa ap in care locuiesc.Am discutat cu celalat proprietar(dezvoltatorul)dar nu a luat nici o masura in legatura cu comportamentul chiriasilor/angajatilor sai.Nu stiu nici daca locuiesc cu forme legale(contract de inchiriere).Am chemat Politia de citeva ori dar nu s-a schimbat nimic.Intrucit prin natura serviciului sunt o perioada de timp plecat,am ajuns sa ma tem pentru siguranta sotiei si ficei mele.Practic sunt la capatul rabdarii.Ce ma sfatuiti ?
Vecin absurd
alopici2005
am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)