Am o intrebare legata de chiriasi galagiosi. Proprietarul apartamentului de sub noi (apartament cu 2 camere) l-a dat in chirie unei familii alcatuita din 7 persoane si un caine. Copiii au intre 12 si 16 ani. Ideea este ca sunt foarte galagiosi. Sotul e dus in strainatate la munca si cand vine fac toata ziua scandaluri si pune muzica tare. Cand e plecat el, copiii fac foarte mare galagie si au un comportament neadecvat, fac mizerie pe scara, urla, injura, tot scandalul de pe lume. Mama nu pare sa fie matura in gandire, se comporta ca si ei, ca si o adolescenta.
I-am abordat de mai multe ori, dar asta e comportamentul lor si nu se poate schimba.
Am vorbit cu proprietara si ea mi-a zis ca sunt o familie cu probleme si ea ii lasa stea acolo din bunavointa, si ca nu o intereseaza starea apartamentului. Apartamentul respectiv are nevoie de o renovare majora.
Acum, am nevoie de un sfat. Cum as putea proceda in continuare ca sa fortez proprietara sa scoata familia respectiva din spatiu ? Poate ca suna urat, dar noi nu prea mai putem locui in propria noastra casa din cauza lor. De la injuraturi, la scandaluri, la galagie si mizerie, de dimineata pana la 12 - 1 noaptea. As avea cauza de castig in instanta daca se ajunge acolo ?