avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! 2 ani ...

Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! 2 ani executați în Germania ! 1.10 luni a muncit acolo ! Munca lui se scade ? După cat timp dispune de eliberare condiționată în România ? A fost adus aici să continuie pedeapsa ! Pe regim semideschis !când ar putea beneficia de eliberare ??? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:46, 15 Februarie 2025
Bună seara ! Depinde de varsta si de mai multi factori. Regimul semideschis poate fi un avantaj, dar nu este suficient. Sunt mai multe elemente de luat in calcul. Deci, depinde de dosarul persoanei condamnate, si de persoana in sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim semideschis Bluorr Bluorr Buna seara. Soacra mea a primit pedeapsa de 5 ani si 6 luni cu executare, la regim inchis, pentru evaziune fiscala. As dori sa stiu dupa ce perioada se pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. are ... KvasMaria KvasMaria Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. Are pana acum 6 luni facute, munceste de 4 luni si este in regim semideschis. Intrebarea este cat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului in detentie elenaelenad elenaelenad care este procedura de schimbare a regimului?de la regim semideschis la deschis.mai are 11 luni pana la eliberarea conditionata. (vezi toată discuția)