avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am mai multe dosare de executare pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am mai multe dosare de executare pentru care anagajatorul ...

Buna ziua,

Am mai multe dosare de executare pentru care anagajatorul retine sumele lunar si le vireaza catre BEJ-urile aferente. Am primit sugestia de la persoana care se ocupa de salarizare sa solicit conexarea dosarelor la un singur executor pentru a simplifica lucrurile. Se poate face acest lucru , daca da care este procedura de urmat?

Multumesc.

Daniel
Creditorul își alege executorul, nu debitorul.
Nu cred că toate dosarele sunt la același executor.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Dapix, utilizator
Sunt dosare la executori diferiti . Am in schimb si situatia cu 2 dosare la acelasi executor
Faceți o propunere acelui executor, dacă poate conexa cele 2 dosare.
Nu este niciun beneficiu, doar platile sunt facute mai usor de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se va popri 1/3 sau 1/2 din salariu ? oanaportar oanaportar Vă rugăm frumos să ne sfătuiți cum trebuie procedat în cazul următor : - instituția noastră a primit de la un Birou de executare 2 Adrese de ... (vezi toată discuția)
Trei popriri succesive gabi1984 gabi1984 Intrebarea e urmatoarea: Ce se intampla cu a doua si a treia poprire pe salariul angajatului? Executorii sunt obligati sa faca cerere de conexare si daca nu ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)