avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! Mi am rupt mana in 24 decembrie! Am fost la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! Mi am rupt mana in 24 decembrie! Am fost la medic si mi ...

Buna! Mi am rupt mana in 24 decrmbrie! Am fost la medic si mi a pus ghips! Nu m am prezentat la control! Insa dupa 6 saptamani de la aceasta nu am mai suportat durerea si ghipsul, am mers la urgențe prezentant mana rupta si cerand sa mi puna ghips sau sa ma opereze pentru ca se vedea clar ca mana nu era vindecata deloc! Am fost refuxat pe tema ca trebuia sa vin la control! La urgente am fost si m au lasat cu dureri si cu mana rupta!

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa un certificat medico-legal bpapiiro bpapiiro Buna ziua, O persoana pe care nu o cunosc m-a lovit de 2 ori cu capul, odata in barbie si a doua oara in buza superioara. Am chemat politia, a fost ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)