avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Persoană cu handicap grav am scutire?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Persoană cu handicap grav am scutire?

Sunt o persoană cu handicap grav. Am scutire de impozit la un apartament la care am un contract de uzufruct proprietar fiind ginerele meu? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:03, 12 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu este proprietarul imobilului în care locuiește efectiv, nu beneficiază de scutire de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru al doilea apartament DanaAndrei DanaAndrei Buna ziua, Am in proprietate un apartament in care locuiesc si am cumparat apartamentul parintilor (in care locuiesc ei) cu drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Ipozitul pe locuinte pentru persoanele cu handicap grav danieltoamna danieltoamna am o matusa care are un apartament in brasov dar acum are domiciliul in alta localitate{si-a schimbat si buletinul } mai beneficiaza de scutirea la plata ... (vezi toată discuția)
Persoane handicap, scutire impozit Marian_2 Marian_2 Persoanele adulte cu handicap grav beneficiază de impozit a unei locuinte care nu este propitar dar locuieste in ea? (vezi toată discuția)