avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Act constitutiv Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Act constitutiv Asociatie Proprietari

Presedintele Asociatiei de Proprietari a refuzat in mod constant sa-mi puna la dispozitie copie dupa actul constitutiv al asociatiei de proprietari, precum si alte documente legate de activitatea asociatiei.
In ciuda reclamatiilor catre Primarie, care a luat masura amendarii acesteia, refuza pe motiv ca nu este obligata. In Asociatia noastra, unde locuiesc de 28 de ani, nu a fost niciodata o sedinta in care sa avem in discutie aceasta infiintare Cum pot intra in posesia acestor documente?
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
lizica, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociatia de locatari AlinRusu AlinRusu B+una ziua, La inceputul luni martie 2017 am fost la asociatie pentru a explica faptul ca a inceput sa se infiltreze apa in tavanul apartamentul fiind ... (vezi toată discuția)
Statut asociatie proprietari Mihaflorica Mihaflorica Avind in vedere ca presedintele Asociatiei de proprietari refuza sa dea proprietarilor membri statutul,ce putem face? Se poate cere de la judecatoria unde a ... (vezi toată discuția)
Comitetul executiv refuza sa-mi puna la dispozitie statutul si ... Carmenere Carmenere Comitetul executiv refuza sa-mi puna la dispozitie Statutul si Actul Constitutiv ale Asociatiei de proprietari. Cum pot sa le obtin, totusi? (vezi toată discuția)