avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt presedintele blocului care a preluat mandatul cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt presedintele blocului care a preluat mandatul cu o firma ...

Sunt presedintele blocului care a preluat mandatul cu o firma de administrare aleasa inainte de a fi eu numinta in functie, aceasta firma a solicitat rezilierea contarctului cu termen de 30 zile , intre timp am gasit o firma noua si am semnat cu aceasta inainte sa treaca aceste 30 zile . Din motive de nereguli in gestiune am solicitat sa se faca predarea - primirea mai devreme cu 4 zile pana la indeplinirea celor 30 zile. Aceasta a refuzat spunand ca trebuie neaparat sa se faca cele 30 zile. Mentionez ca este un PFA cu contact de prestari servicii. Acesta are previz de 30 zile ? Exista preaviz de 30 zile pentru Contract de prestari servicii? Imi puteti da si articol de lege va rog? Multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 14 Februarie 2025
Buna ziua

Termenul de reziliere este cel mentionat in contractul semnat de parti. Deci daca in contract sunt prevazute 30 de zile, acesta este termenul.

Daca partile se inteleg, acest termen poate fi mai mic sau mai mare. Daca nu se inteleg, atunci ramane asa cum este trecut in contract.

Prin urmare daca prin contract aveti termen 30 de zile cu fosta firma de administrare si nu accepta o reducere a lui trebuie sa acceptati acest lucru.
In cadrul oricarui contract este important sa se mentioneze conditiile in care acesta poate fi reziliat sau incetat.

Rezilierea contractului de prestari servicii opereaza in conditiile specificate in contract, deci cititi cu atentie clauzele referitoare la aceasta sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in speta administratorul unui bloc a cerut rezilierea ... Iulia.P18 Iulia.P18 Buna ziua! In speta administratorul unui bloc a cerut rezilierea contractului de prestari servicii pfa cu mentiunea ca in termen de 30 zile v-a incheia ... (vezi toată discuția)
Taxa de reziliere contract de telefonie mobila lumifatu lumifatu am incheiat telefonic o intelegere cu vodafone la 1 iulie 2010 pe 6 luni fara sa mi se spuna ca daca renunt mai devreme la aceea intelegere voi avea de plata o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu un provider de internet luciandan luciandan Buna ziua. Pun si eu in discutie urmatoarea situatie si as avea nevoie de un raspuns/parere. Am un contract la o firma de internet. Acum o luna de zile am fost ... (vezi toată discuția)