avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru a fi aprobata o localitate ca statiune de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru a fi aprobata o localitate ca statiune de interes turistic ...

Pentru a fi aprobata o localitate ca statiune de interes turistic local, este obligatoriu ca unitatiile de cazare sa fie omologate?Adica sa se regaseasca in circuitul turistic?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:28, 14 Februarie 2025
Se atestă ca stațiune turistică de interes național sau local, după caz, localitatea, partea unei localități ori zona formată din localități învecinate sau părți ale unor localități învecinate care dispune de resurse turistice și care îndeplinește cumulativ, pentru una dintre categorii, criteriile prevăzute de lege.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera dploiesti dploiesti Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce reprezinta \"taxa hoteliera\".Incepem activitatea pentru un hostel si cel ce a fiscalizat casa de marcat m-a intrebat ce ... (vezi toată discuția)
Chirie militari ContSters371699 ContSters371699 Incepand cu anul 2014 am beneficiat de chirie in Bucuresti, fiind mutat la studii pentru o perioada de 2 ani.Luna aceasta, in urma unui control s-a ... (vezi toată discuția)