avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca dorim sa importam popcorn si supe instant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca dorim sa importam popcorn si supe instant

Buna ziua,

Daca dorim sa importam popcorn si supe instant din Europa si dorim sa le vindem in Romania, in magazine, ce autorizatii avem nevoie? Si daca avem nevoie de un spatiu cu conditii speciale de depozitare .
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru o firma ce vinde suplimente aplimentare/nutritive? Stane Stane Buna ziua! Vreau sa infiintez o firma ce importa (din UE) si vinde in tara suplimente alimentare si nutritive. Pentru a fi in perfecta conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare fond de comert de catre o intreprindere individuala nyusziful nyusziful Buna ziua, detinem o I.I., cu numele nostru personal \"X.Y INTREPRINDERE INDIVIDUALA\". Dorim sa vindem fondul de comert. Este posibil? Dorim sa vindem : ... (vezi toată discuția)
Conditile care trebuie indeplinite pentru deschiderea unu magazin mixt Rusea Ionut Rusea Ionut As vrea sa imi deschid un magazin mixt si as dori sa stiu daca imi trebuie spatiu special pentru depozitare marfurilor, WC, vestiar, care este suprafata minima ... (vezi toată discuția)