avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditile care trebuie indeplinite pentru deschiderea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditile care trebuie indeplinite pentru deschiderea unu magazin mixt

As vrea sa imi deschid un magazin mixt si as dori sa stiu daca imi trebuie spatiu special pentru depozitare marfurilor, WC, vestiar, care este suprafata minima pt deschiderea magazinului.

Alte discuții în legătură

Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, spațiul este limitat și as vrea sa fac baie de 0.8x1m care sa aiba un wc si o chiuveta, ... (vezi toată discuția)
Pentru magazin mixt ce cerinte sunt pentru autorizatie sanitarã mihaela_982 mihaela_982 Ce autorizatii sunt necesare pentru un magazin mixt? Trebuie sa ai apa curenta, sau e suficient un lavoar cu rezervor, WC cu gresie faianta, duş ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Conditii sanitare minime la locul de munca ContSters121575 ContSters121575 Buna ziua, as dori sa stiu unde se regasesc conditiile sanitare MINIME pe care trebuie sa le respecte un loc de munca. Este vorba despre un chiosc de ziare ... (vezi toată discuția)