avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce act pot face dacă soțul meu e arestat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce act pot face dacă soțul meu e arestat la domiciliu și eu ...

Ce act pot face dacă soțul meu e arestat la domiciliu și eu urmez să fac terapie 1 luna ( trebuie să stau izolată ) și vreau să las fetița în grija părinților mei și el să nu aibe nici un drept să o ia de la ei ? Menționez ca eu și tatăl fetiței nu mai stăm împreună din septembrie 2024 dar încă nu am înaintat divorțul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:53, 14 Februarie 2025
niciun act, daca e arestat la domiciliu, acolo trebuie sa stea, nu poate iesi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu și soțul meu stăm acum fiecare la părinții lui din cauza ... Stef.ania Stef.ania Eu și soțul meu stăm acum fiecare la părinți lui din cauza soacrei mele. El are 1 dosar pentru conducere sub influența substanțelor interzise, 1 tot pe ... (vezi toată discuția)
Custodie copil Andreea.96 Andreea.96 Buna ziua. Vin la dumneavoastra cu o nelamurire foarte mare. Sunt intr-o situatie foarte dificila si nu stiu cum as putea iesi fara o lamurire de la ... (vezi toată discuția)
Custodie copil clahomastreet clahomastreet am o fetita de 2 ani si jumatate sunt singurul ei parinte de 1 an fetita sta la parintii mei care locuiesc in alt oras am lasat-o in grija lor dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)