avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot da în judecată Casa Județeană de Pensii Bacău ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot da în judecată Casa Județeană de Pensii Bacău pentru ...

Pot da în judecată Casa Județeană de Pensii Bacău pentru întârzierea repetată a virării pensiei in cont? Dacă da, cum pot face asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 15 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin promovarea unei actiuni in instanta..obligatia de a face ..virarea pensiei la termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor pentru fond-pretentii lupchiananisoara lupchiananisoara vreau sa vad declaratia facut de martorul lupchian anisoara in dosarul nr 15439/180/2010 multumesc :) (vezi toată discuția)
Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 ... Ioana_rdi Ioana_rdi Dacă am îndeplinit condițiile de pensionare la data de 02.10.2024 și nu am primit decizia de pensionare până acum (de bani nici nu mai vorbim), pot ... (vezi toată discuția)
Revizuire pensie ContSters203305 ContSters203305 Buna seara, Am formulat o cerere de revizuire a pensiei catre CJP. Au trecut 45 zile ,nu am primit niciun raspuns si as vrea sa ma adresez tribunalului. Va ... (vezi toată discuția)