avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In cazul firmei mele rămâne același cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In cazul firmei mele rămâne același cod CAEN

Bună ziua,
Am consultat tabelul de corespondență între codurile CAEN Rev.2 și CAEN Rev.3 și în cazul firmei mele rămâne același cod CAENîn cazul firmei mele rămâne același cod CAEN, neschimbat.
Mai e nevoie în acest caz să depun cererea de actualizare a obiectului de activitate?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Actualizare caen secundar rev3 vladmaria04 vladmaria04 Buna ziua! doresc actualizarea codurilor caen secundare. Care este formularea corecta in AGA, daca unele coduris ecundare le elimin, altele le pastrez dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)