avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic ...

Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate.Poate să rămână codul sau trebuie să-mi schimb CAEN-nul
Și aș vrea să vând și băuturi gen apa suc , energizant,bere fara alcool se poate vinde în magazine second-hand?
Va mulțumesc frumos.O zi buna

Alte discuții în legătură

Doresc să-mi deschid un second hand Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cod 4729 gargamella gargamella cod caen 4729.....pot deschide un magazin cu alimente vrac, ex; zahar,dulciuri,in special akum as vrea produse ptr sarbatori......spatiul il detine fratele ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)