avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic ...

Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate.Poate să rămână codul sau trebuie să-mi schimb CAEN-nul
Și aș vrea să vând și băuturi gen apa suc , energizant,bere fara alcool se poate vinde în magazine second-hand?
Va mulțumesc frumos.O zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 31 Iulie 2025
la 01.01.2025, codurile CAEN au fost revizuite.

Codul CAEN 4729 (Comert cu amanuntul al altor produse alimentare in magazine specializate) face parte din nomenclatorul codurilor CAEN Rev 2, dar nu mai face parte din nomenclatorul codurilor CAEN Rev 3 (NACE Rev. 2.1).

Codul CAEN 4729 (Rev. 2) are o singură corespondență cu noile codurile CAEN Rev. 3 ; CAEN 4727 - Comerț cu amănuntul al altor produse alimentare

In speta, trebuie sa va actualizati codul CAEN cu codurile din nomenclatorul CAEN Rev. 3.
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să-mi deschid un second hand Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua,Doresc să-mi deschid un second hand cu tot felul ce acte am nevoie? Și ce cod CAEN să-mi pun ? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Cod 4729 gargamella gargamella cod caen 4729.....pot deschide un magazin cu alimente vrac, ex; zahar,dulciuri,in special akum as vrea produse ptr sarbatori......spatiul il detine fratele ... (vezi toată discuția)
Cod caen distributie produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc. niculaucarmen niculaucarmen care sunt codurile caen specifice distributiei (engros si en-detail) de produse naturiste: ceaiuri, suplimente alimentare etc.??? (vezi toată discuția)