avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara O întrebare actualul soț poate înfia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara O întrebare actualul soț poate înfia copilul din ...

Buna seara
O întrebare actualul soț poate înfia copilul din prima căsătorie? Tatăl nu își dă interesul spunând că nu este fata lui, pensie alimentara nu,și nici nu am nevoie de 300-400 lei ai lui..care ar fi pașii că actualul soț sa o poata trece pe numele lui și al meu că ne-am căsătorit . mulțumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
andreea644, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:39, 18 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca isi da tatal acordul, poate.
Instanta piatebtrece și peste acordul lui ,dar e mai greu.
Mergeti la dgaspc și expuneți problema, ei va asista oe perioada procesului.
Apelati la avocat pt procesul de adopție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil popovici30mihaela popovici30mihaela Buna seara ce drepturi ar avea fetita mea dacă tatăl ei nu sa interesat de ea de la 5 luni ea având 3 ani jumate iar eu sunt recăsătorita,ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)
Paternitate AndreaSera AndreaSera Doresc sa stiu cum poate deveni partenerul meu de viata tatal copiilor mei.Am divortat,si sentinta a ramas definitiva ,irevocabila,copii fiind incredintati ... (vezi toată discuția)