Buna ziua as avea și eu o întrebare.Am încheiat un contract cu o agenție dar nu de exclusivitate pt un apartament.Agentia a adus clientul ne-am înțeles pe urma m-am înțeles eu cu clientul sa facem tranzacția fara agenție sa nu plătim comisionul nici eu nici el.Dupa 7 luni agenția a verificat cf și a văzut că sa vândut la persoana respectiva și mi-a emis factura cu comisionul.Sunt obligat să o plătesc?Încă o dată menționez că nu a fost un contract de exclusivitate eu puteam sa vând apartamentul și fără ei.Multumesc
Nici nu trebuia sa incheiati tranzactia prin agentie , este destul ca v-au gasit clientul . Cititi contractul , puteati sa vindeti si fara ei , dar nu unui cumparator adus de ei . Binenteles ca trebuie , si dvs. si clientul , sa platiti . Poate ca vom invata si noi , romanii , in ce fel te obliga o semnatura pusa pe un contract … Angajatii agentiei au muncit pentru dvs. si pentru client , nu au facut munca patriotica …
Contract
4123
Daca am un contract de exclusivitate cu o agentie iar eu vand imobilul la alt client care nu este adus de agentie trebuie achitat comisionul? (vezi toată discuția)