avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Am o întrebare: unde pot depune o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Am o întrebare: unde pot depune o contestație împotriva ...

ună ziua,
Am o întrebare: unde pot depune o contestație împotriva unei decizii de încetare a raportului de muncă emisă de ITM X oras? Din ceea ce am citit, se pare că trebuie să mă adresez mai întâi Inspecției Muncii și apoi instanței. Poate cineva să-mi ofere un răspuns mai clar în legătură cu acest proces? Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
StBogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 18 Februarie 2025
Ati avut c.i.m. sau raport de serviciu?
Raport de servicu(functionar public)
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
StBogdan, utilizator
Tribunalul - Sectia contencios

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie itm teodora80 teodora80 Buna ziua, am unele nelamuriri privind procedura in instanta. Un SRL completeaza gresit o decizie de incetare C.I.M. si anume: contractul s-a incheiat prin ... (vezi toată discuția)
Amenda itm doberv doberv am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului. angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata lihuoanaelena lihuoanaelena am fost angajata pe perioada determinata pe postul altei persoane care a fost trecuta pe post de secretar interimar,am peste 5 ani pe acest post si am fost ... (vezi toată discuția)