avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hei, mama s a țăcănit , acuză un jurist și un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hei, mama s a țăcănit , acuză un jurist și un avocat cum ...

Hei, mama s a țăcănit , acuză un jurist și un avocat cum ca ar fii făcut o să semneze niște acte goale, și ca se folosesc de semnătura ei, a fost chemată intr un parc să semneze niște contracte pt niște bani pe care trebuia sa i ia bunicul meu de la asigurări, sa și poată lua partea , și ea acum susține ca ei se folosesc de semnătura ei sa împuternicească pe fratele ei, s a țăcănit complet , nu are nimeni ce sa i facă , chestia e ca a făcut o plângere penală și a intocmnit un proces , neavând dovezi, dansul a chemat o intr un parc unde ea a semnat, vreau sa stiu ce se poate intampla cu ea , dansul a zis ca i va face plângere și el și ca i va cere despăgubiri, dar de unde sa dea fiindcă nu are bani, are doar pensia mamei sale, poate face pușcărie ? Vă rog un răspuns concret și sigur.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ce se poate întâmpla dacă mama a a țăcănit ... Ioana7q818q9q Ioana7q818q9q Bună ziua, ce se poate întâmpla dacă mama a a țăcănit , face numai prostii, acuză un jurist și un avocat cum ca ar fii păcăliți-o în legătură cu ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Proces pentru calomnie geo600 geo600 Buna ziua! Mi s-au adus diverse acuzatii chiar cu politie implicata si as dori sa stiu cum pot sa pun capat acestor acuzatii false. Politia nu a putut face ... (vezi toată discuția)