avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, ce se poate întâmpla dacă mama a a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, ce se poate întâmpla dacă mama a a țăcănit ...

Bună ziua, ce se poate întâmpla dacă mama a a țăcănit , face numai prostii, acuză un jurist și un avocat cum ca ar fii păcăliți-o în legătură cu semnarea unor acte, a făcut plângere penală și proces pt ei , au chemat o intr un parc și a semnat in alb, după spusele ei, însă nu e adevărat , și dansul jurist a zis ca o va da în judecată și el pt calomnie fiindcă este nevinovat, ce se poate intampla? Ea nu are bani, încât să plătească daunele , se poate face pușcărie ??

Alte discuții în legătură

Hei, mama s a țăcănit , acuză un jurist și un avocat cum ... Georgianalavanda Georgianalavanda Hei, mama s a țăcănit , acuză un jurist și un avocat cum ca ar fii făcut o să semneze niște acte goale, și ca se folosesc de semnătura ei, a fost ... (vezi toată discuția)
Calomnie pentru trafic de carne vie, proxenetism, trafic de stupefiante berceanualin berceanualin Buna ziua , am fost acuzat de : trafic de carne vie , proxenetism ,trafic de stupefiante , fortare consum stupefiante . \\" nu stiu foarte bine termeni\\" Am ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt si calomnie dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa stiu.. daca am fost acuzata de furt de o vanzatoare dintr.un supermarket si nu am fost vinovata fiind dovada pe camerele de luat vederi ,cu toate ... (vezi toată discuția)