avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul din Carte Fuciara este decedat.A lasat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul din Carte Fuciara este decedat.A lasat doi act scrise ...

Proprietarul din Carte Fuciara este decedat.A lasat doi act scrise de defuncata. cu mana lui....1/ Testament.......2/ Donatie. Acesta sant denumirile separat. scrise de mana lui..!!! /./.Intrebarea este.//.Se pot face transcrierea La un notar public cu aceste acte ??? si daca da cum ???.Multumesc foarte frumos deja inainte daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:57, 19 Februarie 2025
In cadrul succesiunii facute la notar (participa toti mostenitorii legali) se prezinta documentele de care amintiti. Modificarile in cartea funciara se fac in baza actului de mostenire emis dupa succesiune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate cu testamentul ala sa faceti ceva... mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme Mihon Liviu Mihon Liviu Am o situatie deosebita privind succesiunea si anume: -Fratele meu are o fata din prima casatorie. -Dupa divort ,sa casatorit din nou si nu au copii, la a ... (vezi toată discuția)
Succesiune costelmacovei costelmacovei buna ziua va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a face succesiunea a 6 ha de pamant mentionez ca parintii nu mai sunt in viata de multi ani iar ... (vezi toată discuția)
Act vanzare de mana fara succesiune utagabitibi utagabitibi Am cumparat de la un vecin carea nu are succesiunea facut ao bucata de teren cu acte de mana. el este unicul copil al proprietarei. am intrebat la primarie ... (vezi toată discuția)