avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua acum 2 ani am girat pe Ginere și el nu a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua acum 2 ani am girat pe Ginere și el nu a plătit ratele ...

Buna ziua acum 2 ani am girat pe Ginere și el nu a plătit ratele de 6 luni mi sa făcut proprire pe salar 1/3 ce pot face sa nu mai mi se oprească din salar el lucrează dar are mai are și alte rate și executorul a zis că lui poate să i oprească din salariu foarte puțin că mai are și alte propriri ce pot face sa nu mai mi se oprească din salariu mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:53, 20 Februarie 2025
nimic.. de oprit, o sa va opreasca
aveti dreptul insa, sa va recuperati banii de la individ. il dati in judecata sa fie obligat la plata.
va puteti intelege amiabil sa va dea pe luna cat va este retinut.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta retinerea din salariu? INOTT INOTT buna ziua , chiar daca am mai citit cate ceva despre acest subiect as vrea totusi sa ma ajutati cu niste lamuriri, pentru care va multumesc anticipat> 1. ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere- retinere din salariu dodorel62 dodorel62 Am divortat in luna mai 2011,iar hotararea definitiva a ramas incepand cu septembrie 2011.Atunci sa stabilit ca am de platit o pensie de 500ron pana la majorat ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)