avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde as putea SA fac o cerere de mutare antre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde as putea SA fac o cerere de mutare antre penitenciare, se ...

Unde as putea SA fac o cerere de mutare antre penitenciare,se poate online
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:50, 21 Februarie 2025
Buna ziua, sunt necesare mai multe detalii pentru a se formula o astfel de cerere si implica indeplinirea mai multor conditii. Angajati un avocat caruia sa ii explicati situatia detaliat si sa va ajute cu redactarea si depunerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare conditionata Antoaneta Mariana Antoaneta Mariana Buna ziua si multumesc celor care ne raspund!!! Intrebarea mea este : cum se formuleaza o cerere de eliberare conditionata catre un penitenciar.??? Cum ... (vezi toată discuția)
Politica de confidentialitate si termeni si conditii abostaca abostaca Buna ziua, sunt in procesul de a infiinta o firma care are ca domeniu de actvitate mediul online. Practic siteul infiintat va putea oferi posibilitatea de ... (vezi toată discuția)
Formulare/redactare recurs !data in judecata de apa nova gabilucian gabilucian Buna seara Am si eu nevoie de sfatul dumneavoastra, mama mea locuieste intr-o casa de stat cu chirie,unde a locuit toata viata, in urma divortului/partajuluio ... (vezi toată discuția)