avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua comunitate ! Vin cu întrebarea, dacă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua comunitate ! Vin cu întrebarea, dacă poate să-mi ...

Bună ziua comunitate ! Vin cu întrebarea, dacă poate să-mi dea cineva un sfat. Am efectuat niște tranzacții sub formă de împrumut unei persoane, doar că la detaliile tranzacției am specificat doar ,,Transfer către ...." Urmat de numele titularului de cont ). In cazul in care doresc să-mi restituie toată suma pe care i-am acordat-o în tranșe, cum as putea proceda ? Nu avem nici un act notarial încheiat, doar datele transferului ... Cont și numele titularului. Cu datele care le am, se poate face demersuri de recuperare prin biroul notarial sau prin instanță ? ... Mulțumesc !
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
nicu_is, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 20 Februarie 2025
cum dovediti ca a fosty un imprumut, aveti ceva mesaje scrise cu persoana in cauza ?
nu aveti ce cauta la notar, doar in instanta , dar trebuie sa veniti cu dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imprumut. sorin648 sorin648 Buna seara. As avea si eu o intrebare. Am imprumutat o suma destul de mare de bani de la o persoana, imprumut care s-a facut in baza unui act incheiat la ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Contract de credit cristinaaa cristinaaa Buna zua,in luna febroarie am facut un credit ptr iubitul meu,eu nu am beneficiat deloc de bani din credit, acum ne-am despartit, cum as putea sa-l fac sa ... (vezi toată discuția)