avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Participare la licitație publică
Discuție deschisă în Executare silită

Participare la licitație publică

Bună ziua,

De cărând am participat la o licitație publică, am depun garanția de 10% și oferta de preț cu o zi înainte de licitație, în ziua licitației înainte cu 30 de minute am fost sunat și am fost informat ca s-a plătit cauțiunea și ca licitația nu se mai ține. Am mers la locul licitației deoarece ajunsesem deja în zonă și m-a pus să fac solicitare de restituire garanție. Pe recipisă nu a fost menționat motivul returnării banilor. De ce am scris aici povestea ? Pentru ca eu cred ca imobilul s-a vândut persoanei cu oferta mai mare ca a mea deoarece eu m am retras “de buna voie “ și nu am avut șansa sa pot participa… de asemenea in prezenta mea nu a fost făcut niciun proces verbal. Ce este de făcut ? Mulțumesc mult
Trebuie vazute actele, nu avem cum sti asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere de la licitatie aandrra aandrra ma-m inscris la o licitatie unde se vinde silit un imobil. m-am razgandit intre timp si vreau sa nu mai particip. care este procedura de urmat? (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? urgent Ofof Ofof Buna seara Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)