avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua Rețetele magistrale și oficinale, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua Rețetele magistrale și oficinale, preparate in ...

Bună ziua
Rețetele magistrale și oficinale , preparate in farmacie , trebuie să conțină obligatoriu lista ingredientelor , întrebuințare ,avertizare efecte secundare că orice medicament, creme sigilate , produse de case farmaceutice cunoscute?
Mulțumesc anticipat pentru raspunsul dvs.

Alte discuții în legătură

Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)
Vanzarea de medicamente moldovancristian moldovancristian Buna ziua, am o nelamurire, am cautat si n-am gasit un raspuns concret care sa ma lamureasca : bunicul meu a primit medicamente (Sutent) pentru cancer ... (vezi toată discuția)
Drept de autor ingrediente cosmetice RoSo RoSo Bună ziua, Întrebarea mea este următoarea: încalc dreptul de autor al producătorului dacă afișez, pe pagina mea de blog sau de Facebook, lista de ... (vezi toată discuția)