avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am achitat poprirea de salariu, cat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am achitat poprirea de salariu, cat ...

buna ziua,am si o intrebare am achitat poprire de salariu cat timp trebuie sa astept sa imi desfintese poprire?
De la banca

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Si ce confirmare mai este necesara?

Imi pare rau, nu inteleg. trebuia achitat in contul transmis de executor si data dovada de plata executorului, nu mai aveti treaba cu nicio banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua În anul 2022 am avut o poprire pentru o datorie mai ... costicristian@icloud.com costicristian@icloud.com Bună ziua În anul 2022 am avut o poprire pentru o datorie mai veche la banca. Am primit înștiințarea de la executorul judecătoresc, apoi am achitat suma ... (vezi toată discuția)
Poprire executor judecatoresc achitata integral milikutza milikutza Buna ziua, sotul meu a luat in anul 2006 un credit in valoare de 10.700 lei de la o banca, a avut de dat inapoi 21.500 lei pe o perioada de 10 ani. Timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Executare silita RalucaTrifa RalucaTrifa Buna, sotul meu a avut un credit personal pe care la un moment dat nu a mai putut sa-l achite. Banca a trecut la poprire direct pe salar (de executorul ... (vezi toată discuția)