avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare in 2019 cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat la 2 ani de inchisoare in 2019 cu suspendare, in ...

Am fost condamnât la 2 ani de inchisoare in 2019 cu suspendare,in 2023 a fost data o Alta condamnare cu executare, am si exécutât 1 an si 6 Luni , acum am fost eliberat in baza unei contestatii in anulare Pe motiv de art426,lit b, ncpp, prescriptia faptei ( fapta din 2012) practic era prescrisa de Cand s a dat prima condamnare:

Am doua intrebari:
1. Cazierul nu ar trebui sa fie curât ? In hotararea din 2025 a Curtii de Apel Constanta se anuleaza clar toate acele hotarari de condamnare?!

2. Consider ca sunt indreptatit sa solicit despagubiri ( in baza art 538 ).Cu atat mai mult Cu cat insasi constatarea prescriptiei a durât 9 Luni procesul … am facut inchisoare Desi nu ar fi trebuit, mi am pierdut locul de munca in strainatate unde pot dovedi ça aveam venit de 50 000 euro pe an Cu contract,sanatatea psihica si fizica, traume familiei etc

Precizez ! Ca dupa detentie situatia mea materiala nu este cea mai grozava , dar sunt de acord sa impartim orice despagubire castigata , cu un procent ce il considerati acoperitor ptr dumneavoastra .

Rog un sfat

Cu respect,

Razvan Cosmin

Alte discuții în legătură

Am fost condamnât la 2 ani de inchisoare in 2019 cu suspendare,in ... Cosmin.Tonea Cosmin.Tonea Am fost condamnât la 2 ani de inchisoare in 2019 cu suspendare,in 2023 a fost data o Alta condamnare cu executare, am si exécutât 1 an si 6 Luni , acum am ... (vezi toată discuția)
Neplata despagubiri,in urma unui proces penal ContSters308692 ContSters308692 As dori sa aflu ce se intampla in cazul o persoana nu plateste despagubirile,date in urma unei sentinte penale.Sentinta a fost data in urma cu 4 ani,persoana a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii catre persoane fizice Marcu Silviu Marcu Silviu AM fost condamnat la inchisoare 8ani si 6 Kuni pentru inselaciune si evaziune fiscala.am executat detentia si in anul 2004 m-am eliberat conditionat.intrebarea ... (vezi toată discuția)