avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriere datorii catre persoane fizice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriere datorii catre persoane fizice

AM fost condamnat la inchisoare 8ani si 6 Kuni pentru inselaciune si evaziune fiscala.am executat detentia si in anul 2004 m-am eliberat conditionat.intrebarea mea este prejudiciul cauzat persoanelor fizice s-au prescris sau nu.vreau sa imi schimb cetatenia si am nevoie de cazier dar nu mi-am facut reabilitarea inca din aceasta cauza va multumesc mult,si o zi buna
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:46, 11 Noiembrie 2018
Chiar daca a survenit prescriptia daca nu respectati legea pt reabilitare nu o veti obtine.

Ei nu va mai pot executa silit dar nici sa va reabilitati nu puteti.
Cu statul este posibil ca situatia sa fie diferita si sa va poata executa silit.Ar trebui vazut dosarul de la fisc.
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)
Cum pot gasi un dosar penal vechi de aproximativ 10 ani ,sau cum sa procedez rugbyking rugbyking fratele meu are o condamnare de 5 ani cu executare si nu stiu cum sa dau de dosar sau cu cine sa iau legatura pt a afla data cind a ramas definitiva sentintza ... (vezi toată discuția)
Executare silita prejudiciu sentinta penala Eduard25 Eduard25 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie. In martie 2013 am fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in ... (vezi toată discuția)