avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen transmitere revisal - suspendare contract arest ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen transmitere revisal - suspendare contract arest salariat ...

termen transmitere revisal - suspendare contract arest salariat

astazi, miercuri, 26.02.2025, am aflat ca acum cateva zile, salariatul a fost arestat la domiciliu

care este termenul de transmitere in revisal a suspendarii cim, in acest caz ?

el nu a mai venit la job din 24.02.205

pot transmite azi, 26.02.2025, revisalul cu data inceput suspendare 24.02.2025 ?
Cel mai recent răspuns: anymaryh , utilizator 10:56, 26 Februarie 2025
intre timp, am sunat la ITM - raspunsul este ca pot transmite astazi, decizia de suspendare, cu data inceput suspendare 24.02.2025......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract Ilie88 Ilie88 Ma confrunt cu urmatoarea situatie: un salariat a absentat din data de 02.07.2015. Familia a anuntat ca este internat in spital si va aduce certificat medical ... (vezi toată discuția)
Absențe nemotivate. se suspendă obligatoriu cim? mary2015 mary2015 Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu suspendarea CIM in cazul absentelor nemotivate . In contractul colectiv de munca nu avem specificat ... (vezi toată discuția)